Om Mia

Hej!

Jeg hedder Mia Bernscherer Bjørnfort.
Det er mig der er “Familie Uden Filter”.

Jeg er uddannet ammevejleder fra La Leche League Danmark og Ammenet.dk og derigennem har jeg “mødt” en verden af skønne mennesker, som alle, på hver sin måde, inspirerer mig og viser mig at samfundets slagne vej (nogen vil kalde det diskurs) ikke er den eneste vej at gå.

Denne side er min egen personlige og har ikke relation til hverken Ammenet eller LLL DK.

Derudover er jeg uddannet søvnvejleder med speciale i baby-, børne- og familiesøvn – og med særlig interesse for de familier hvor søvnen tydeligt ER problematisk, hvad enten det er pga. fysiske eller mentale udfordringer, da det er min erfaring at disse familier har overordentligt svært ved at få kompetent hjælp udover at få smidt ‘søvnhygiejne’ og ‘ingen skærm’ i hovedet.
Læs mere om min faglige baggrund her.

Jeg er lige knap 42 år, gift med Stefan og mor til 4 børn i alderen 5 til 14 år.

Vi bor i Canada, hvor min mand laver visuelle effekter til film og tv, jeg er hjemme og sørger for at vores hverdag fungerer og hygger med ungerne.

Alle børnene er ammet – med forskellig succes og længde.
Kortest var 6 uger – længst 2 år og 11 mdr. Og den yngste ammes stadig.

Jeg har ammet igennem indlæggelse med sonde, stramt tungebånd, brystbetændelse, bid og et bryst der stoppede med at have nedløb, så de sidste 2 år og 2 mdr af ammeforløbet med Storm ammede jeg kun på venstre bryst.

Jeg praktiserer blidt forældreskab også kaldet ifavn/attachment parenting.

For mig betyder det samsovning, amning, vikling, ikke at få børnene passet mere end højst nødvendigt og en bevidst tilgang til den kulturelle påvirkning, som oftest giver anledning til dyb frustration over at barnet ikke “er som det burde være” – en problematisering af ganske normalt baby- og børneadfærd.

Jeg er ikke perfekt – slet ikke! Jeg kommer også til at råbe, stille urimelige krav og fuldstændig glemme alt hvad jeg ved om barnets normale udvikling. Men jeg prøver <3

I kan følge min private instagram ved at kigge her på siden – jeg poster ikke polerede billeder af indretning og kokkekunst. Min profil er ikke “pæn”. Men den er ærlig og den viser vores liv – uden filter (undtagen de filtre jeg liiige putter på for at skjule de værste rynker).

Min facebook indeholder næsten det sammen + en masse politisk.
Den finder I her: Mia på Facebook

/ Mia