Nye projekter, nyt navn – men jeg er stadig mig.

Ja som overskriften siger, så har jer besluttet at det er tid at kramme og kysse og sige tak for alt til navnet “Ammemafiaen”.

Da jeg startede bloggen her var det et frirum til at skrive om amning og ikke så meget andet end det.

Sådan er det ikke mere og selvom jeg på ingen måde føler at jeg skal ud og være mainstream morblogger, dem er der nemlig allerede så mange fantastiske af, så føles det alligevel som tid til at samle alle mine skriverier under et nyt navn.

Da jeg startede Ammemafiaen skrev jeg om blidt forældreskab, Attachment Parenting osv andetsteds, men nu hvor jeg skriver det hele her – og samtidig laver lidt mere dagligdags opslag om vores hverdag, så passer navnet “Ammemafiaen” bare ikke rigtigt mere.

Det føles ikke som “mig” mere.

Men – hvad skal jeg SÅ hedde?!?

sendmerecola.dk føles oplagt, men er måske ikke så beskrivende 😂

MammaMia.dk er naturligvis taget 😏

…. og så rækker min kreativitet ikke længere 🙄

Den cirkler bare rundt i ingenting eller lander på “Bjørnfort.dk”.

Så – vil I hjælpe mig?

Kravene er:

– Domænet skal være ledigt

– Instagram tagget skal være ledigt

– Facebook tagget skal være ledigt.

Og derfor er det lidt svært 😎

Men en god omgang brainstorming går man aldrig i byen med, så jeg har fuld tiltro til at I uanset hvad vil kunne hjælpe mig ❤️

Kh Mia

3 Comment

  1. Camilla says: Svar

    Miamoar.dk er ledigt – og sødt fordi det minder om mi amor

  2. Didde says: Svar

    mia_mama mia_mamma mia_mum

  3. Nanna says: Svar

    Jeg synes bare du skal køre den under dit navn.

Hvad tænker du?