Det her handler om søvntræning, men det kunne …

Det her handler om søvntræning, men det kunne lige så vel have handlet om amning….

Den der tanke om at man skammer/giver skyld til forældre som praktiserer “Godnat og Sov godt” / Cry It Out (eller giver flaske i stedet for at amme) – ene og alene fordi man deler viden – Det skal simpelthen stoppe!!

Nej – JEG giver ikke dig skyldfølelse ved at dele information som gør dig opmærksom på at dit valg ikke var optimalt for dit barn.

Hvis du føler skyld – så er det DIG som har gang i selverkendelse.

Nej – JEG skammer dig ikke fordi jeg deler info!

DU skammer dig selv fordi du nu, hvor du læser min info, kan se at du har lavet en fejl.

Så kan du så arbejde på ikke at gentage de fejl (og måske dele den viden videre, så andre heller ikke begår samme fejl) – eller du kan hyle op om at jeg skammer dig og giver dig dårlig samvittighed (for det valg du selv traf)

Dit valg!

Links i kommentarer