Anmeldelse: Ammevenlige undertrøjer fra Dilling

Indlægget skal markeres som “Sponsoreret” fordi jeg har fået to undertrøjer for at teste om de er ammevenlige. Du kan her læse mere om min tilgang til sponsorerede indlæg.

For noget tid siden skrev jeg, lidt i sjov, på et facebook opslag fra Dilling,  at jeg da gerne skulle teste om deres undertrøjer var ammevenlige.

Og det var de så faktisk friske på – super fedt!

Jeg fik tilsendt ikke mindre end to undertrøjer – den “oplagte” stroptrøje i uld, men også en undertrøje med v-udskæring i blonde, i uld og silke.

Jeg flåede jo nærmest pakken op da den kom – men huskede naturligvis at tage et fint billede i bedste bloggerstil.

Og så smed jeg ellers tøjet lige midt i stuen, for at prøve de nye toppe og postede det naturligvis på instagram 😀

 

 

 

Her ser I den “almindelige” stroptop – den som man umiddelbart ville tænke kunne gøres ammevenlig ved at hive ned.

Den er lavet i ren uld og den er afsindig lækker. Ingen krads eller stive syninger. Den smyger sig omkring kroppen, uden at pose eller hænge – trods jeg har ca 25-30 cm forskel imellem omkredsen på barm og talje.

Det er jeg ret imponeret over.

Jeg ville gerne teste om kantbåndet ville kunne tåle at blive hevet ned og ned og ned – også når brysterne var af min størrelse, hvor der unægteligt skal hives lidt mere.

Du finder den på Dillings hjemmeside her.

 

Her ser I den anden top jeg fik tilsendt.

En lækker sag i uld og silke med v-hals i en fin blonde. Pga silken er den noget tyndere og også en lille smule gennemsigtig.

Den føles enormt stærk, selvom den er så tynd – det har jeg aldrig oplevet før. Og så smyger den sig og føles nærmest som den blideste kærtegnelse.

Det spændende med den her, var om kanten overhovedet ville kunne strækkes nok – blonde er ikke lige så elastisk nemlig. Og om blonden ville tage skade eller blive nusset af at blive hevet i igen og igen.

Du finder den på Dillings hjemmeside her.

 

Nå men testen for stroptoppen var om denne fine elastiske kant ville kunne tåle at blive hevet så meget i…….. og det kunne den!

Jeg har haft den igennem vask og brug en 6-7 gange nu, hvor jeg har brugt den flere dage i streg og holdt mig i skindet mht ikke at vaske bare fordi der kom mælk eller pletter på.

 

 

 

 

 

Og den lugter ikke af sur mælk selvom der er både 1-2 og 3 dages mælkepletter (og mor-sved) på den. Se det er lige før det er bedre end at den er ammevenlig 😆

Og til de som tænker at sådan en uldsag da må være vældig tæt og tyk, så se lige videoen her.
Det er toppen, uden bh indenunder, ved nedløb. Det faktum at mælken løber igennem i dråber, perler ned af blusen og på ingen måde laver en stor våd plet viser hvad uld kan. Jeg er vild med det!

 

Jeg er meget imponeret over hvor fint den hives ned, uden at skære under armhulen eller på skulderen og så hopper den minsandten op på plads igen når man slipper den. Bevares, den skal lige rettes til – men jo jo, den er bestemt ammevenlig.

Så den almindelige stroptop i uld er GODKENDT – yderst ammevenlig 👍🏼

 

 

 

 

Så er der den anden, den i silke og uld med v-hals i blonde – den var jeg virkelig spændt på!

Da jeg holdt den op form mig var første tanke at det ikke ville gå.

Den føltes for tynd og blonden var så fin at jeg slet ikke kunne forestille mig at den kunne trækkes ned… helt ned under mine brystet. Mit barn vil nemlig ikke acceptere mindre end at hele brystet er blotlagt 🙈

 

 

 

 

Men se lige – den kan sagtens hives ned!

Ja, kanten er strammere end stroptoppen og modsat stroptoppen kan jeg ikke have begge bryster ude på én gang (Sorry tandemammere 😏 ), men den kan uden problemet trækkes ned og blotlægge det ene bryst uden at man skal hive og flå.

 

Jeg er svært imponeret!

Jeg er solgt, det må jeg sige.

 

 

Der er kun ét minus ved toppene.
Jeg ville virkelig gerne have haft de var lige lidt længere. Ikke meget måske bare 5-7-10 cm.
Jeg er 173 høj og vejer 62 kg, bruger en ok stor bh – og jeg mangler simpelthen lige lidt i længden.

Jeg kan forstå på “snakken” rundt omkring at jeg ikke er den eneste der har haft den tanke – så hvem ved, måske det kommer på et tidspunkt.

 

Jeg plejer selv at bruge ganske almindelige bomulds stroptoppe, men de her er så lækre at jeg må have flere  – særligt nu der er kommet flere fede farver 😍

Den almindelige klassiske stroptop er, udover sort og natur, kommet i disse fede nye farver.

Den med blonder er i sort og natur 🙂

 

Skal du også have en?

*** Giveaway er afsluttet***

Hvis du er heldig kan du vinde en af de to toppe i valgfri farve – du skal blot deltage lige her på facebookopslaget 👇🏼

 

/ Mia

Hvad tænker du?