Ammecookies = Cookies du spiser imens du ammer 😂😂
Chocolate Chip Cookies:
120 g Naturlí smørbar (smeltet)
100 g mørk farin
100 g sukker
1 æg
1 tsk vanillesukker
150 g hvedemel
½ tsk salt
½ tsk bagepulver
1 dl havregryn el. hakkede valnødder el. hakkede hasselnødder
100 g hakket chokolade
Rør smørbar og de to slags sukker sammen. Rør æg og vanille i. Bland mel, salt og bagepulver og hæld det i den øvrige blanding. Bland godt. Tilsæt havregryn og chokolade.
Anbring dejen i portioner svarende til en god tskfuld med ca 3 cm mellemrum på bagepladen. Bages i 10 minutter ved 190 grader C til de er let brune. Ca 50 stk.
Pro tip!
1. Lav portionerne på bagepladen lidt større – så bliver cookiesne større (selvfølgelig) og ikke helt så hårde.
2. Tilsæt kun enten havregryn eller nødder – tilsættes begge (også selvom det kun giver 1 dl i alt) bliver cookiesne underligt tykke og brænder let på.
Disse cookies bliver tykke og bløde – virkelig amerikansk mushy i midten.
Hvis man er mere til de lidt crunchy, sprøde fedtede – så kan man skifte halvdelen af hvedemelet ud med mannagryn.
(Det er fantastisk hvad man lærer når man løber tør for mel og må improvisere 😉 )
Enjoy Ladies ❤️❤️
Disclaimer:
Jeg kan ikke holdes ansvarlig for afhængighed, ekstra kilo på sidebenene eller rod i køkkenet.
(Postet fra mobil – opsætning kan være mærkelig)