Mælkefri ammecookies

Ammecookies = Cookies du spiser imens du ammer 😂😂

Chocolate Chip Cookies:

120 g Naturlí smørbar (smeltet)

100 g mørk farin

100 g sukker

1 æg

1 tsk vanillesukker

150 g hvedemel

½ tsk salt

½ tsk bagepulver

1 dl havregryn el. hakkede valnødder el. hakkede hasselnødder

100 g hakket chokolade
Rør smørbar og de to slags sukker sammen. Rør æg og vanille i. Bland mel, salt og bagepulver og hæld det i den øvrige blanding. Bland godt. Tilsæt havregryn og chokolade.

Anbring dejen i portioner svarende til en god tskfuld med ca 3 cm mellemrum på bagepladen. Bages i 10 minutter ved 190 grader C til de er let brune. Ca 50 stk.
Pro tip!

1. Lav portionerne på bagepladen lidt større – så bliver cookiesne større (selvfølgelig) og ikke helt så hårde.

2. Tilsæt kun enten havregryn eller nødder – tilsættes begge (også selvom det kun giver 1 dl i alt) bliver cookiesne underligt tykke og brænder let på.
Disse cookies bliver tykke og bløde – virkelig amerikansk mushy i midten.
Hvis man er mere til de lidt crunchy, sprøde fedtede – så kan man skifte halvdelen af hvedemelet ud med mannagryn.

(Det er fantastisk hvad man lærer når man løber tør for mel og må improvisere 😉 )

Enjoy Ladies ❤️❤️
Disclaimer:

Jeg kan ikke holdes ansvarlig for afhængighed, ekstra kilo på sidebenene eller rod i køkkenet.
(Postet fra mobil – opsætning kan være mærkelig)

Hvad tænker du?