Historietid – Et tragikomisk paradoks

Historietid – Et tragikomisk paradoks!

Historien om hvordan et mme-firma fik en “Lyserød Sløjfe” på alle sine produkter.
(Til dem der ikke ved det, så er “Pink Ribbon” symbolet på brystkræft og bruges verden over til at signalere kamp imod brystkræft)

Nå men National Breast Cancer Foundation (NBCF)- det australske modstykke til Kræftens Bekæmpelses “Støt Brysterne” – har indgået premium partnerskab med…. vent på det…. En producent af modermælkserstatning og tilskudsblandinger….!

Partnerskabet betyder at producenten Nutura må sætte en lyserød sløjfe på alle deres produkter og at de donerer lidt for hver solgte dåse.

“Og hvad så?” tænker du måske..

Jo nu skal du høre.

– Amning forebygger brystkræft. (https://www.cancer.dk/brystkraeft-mammacancer/aarsager-brystkraeft/aarsager-brystkraeft-livsstil/)

– Undersøgelser viser at reklame for mme giver faldende ammerater.
Faldende ammerater giver indirekte flere tilfælde af brystkræft, fordi mødrene ikke opnår den beskyttelse amning giver. Det har fået WHO og UNICEF til at råbe op, så reklame ikke får lov at påvirke noget så vigtigt. (http://www.who.int/nutrition/publications/infantfeeding/9241541601/en/)

– WHO “The Code” gælder ikke i Australien, hvorfor reklame – også er den virkelig manipulerende slags er tilladt. Se bare her, smask på forsiden: http://nutura.com.au/.

Så når NBCF på deres hjemmeside skriver
>>The National Breast Cancer Foundation is the leading community-funded organisation in Australia raising money for research into the prevention and cure of breast cancer.<< ....alt imens de gladeligt tager imod penge fra selvsamme firma der kun tjener penge hvis mødre IKKE ammer, så har vi - efter min mening - et vaskeægte paradoks!! De reklamerer sågar for firmaet på deres egen hjemmeside: http://nbcf.org.au/partners/our-partners/platinum/nutura-formulas/

Jeg kan SLET ikke ha det!

Resten af verdens ammemafia er enige – hvis nogen skulle være interesserede.
Se f.eks denne artikel fra australske BellyBelly – Pregnancy, Birth & Parenting: http://www.bellybelly.com.au/health-lifestyle/breast-cancer-organisation-partners-with-formula-company/

Og inden du begynder med noget i retning af “Hvad med dem der ikke KAN amme” så drop det – det er SLET ikke det det her handler om.