Familiebilleder med 4 børn – kaos eller kreativitet?

Mother with dreadlocks and a baby in a woven wrap and an older child with a flower

For nogle uger siden havde vi besøg af Fotograf Frederikke Brostrup.

Det har vi ikke prøvet før, det med at få taget billeder af en familiefotograf og jeg skal ærligt indrømme at tanken om 4 børn, to voksne og en hund – som allesammen skulle “se pæne ud” har været primære grund.

Jeg har ikke kunne se hvordan det skulle kunne blive en god oplevelse og hvordan det skulle kunne fange gode billeder – for jeg har nemlig ikke lyst til opstillede billeder, hvorfor vi heller ikke har været i et studie.

Jeg selv har været i et studie med Seir, men det var med det specifikke formål at få billeder til hjemmesiden her, så det var jo noget helt andet.

Men – så ville skæbnen at jeg fik kontakt til Frederikke – ja jeg kalder hende “Frederikke” – for hun efter hun har været her og leget med børnene og snakket med os, så er hun jo “bare” Frederikke.

Det der skete var nemlig at hun formåede at være på besøg, helt almindeligt besøg, med kaffe og leg og snak og hygge – samtidig med at hun fik taget de mest fantastiske billeder.

Autenciteten og det umiddelbare i billederne er for mig det bedste.

Uforudsigeligheden i hvilke billeder der ville komme ud af det var på én og samme gang lidt angstprovokerende og samtidig lige præcis det jeg ønskede.

Jeg skriver “jeg”, for det var klart mig der gerne ville det her – ham der min mand gjorde vist bare det der skulle til for at gøre sin Fru glad 😂

Jeg har lyst til at vise jer alle billederne – men har valgt nogle ud.

Det er ikke de “typiske” familiebilleder.

Ingen familie i en mark og børn der læner sig op af et træ eller er blevet lagt i en blomstereng.

Jeg elsker at se alle slags familiebilleder – det er bare ikke det jeg lige havde lyst til.

Frederikkes stil er lige mig – og selvom min mand var sådan lidt “meh” inden og imens, så er han enig i at de billeder der er kommet ud af det er SÅ meget os.

Det er billeder som er taget i nuet. I en aktiv fri leg. Uden anmodninger om smiiil. Ingen stress, ingen pres – bare hygge.

Og jeg er vild med det ❤️

Jeg er så ubeskrivelig glad for de billeder og jeg skal have lavet både fotobog og kæmpe forstørrelse til væggen i stuen.

Har I fået taget familiebilleder?

Hvordan var jeres oplevelse med det?

 

/ Mia

*** Indlægget er IKKE sponsoreret – jeg er bare meget meget glad for billederne og oplevelsen ***

2 Comment

 1. Anna says: Svar

  Vi har haft Frederikke på besøg to gange, da vores tvillinger var hhv 8 og 16 mdr og næste gang ved 24 mdr skal vi have lavet en fotobog ELSKER hendes stil!

  1. Mia says: Svar

   Enig!

   Er fuldstændig forelsket i det – og den afslappede måde hun bare “er” med os når hun fotograferer

Hvad tænker du?